Termeni și condiții

BaiaMareActiv.ro este un serviciu on-line prin intermediul căruia cetățenii municipiului Baia Mare au oportunitatea să decidă asupra modului în care este utilizată o parte a bugetului Municipiului Baia Mare.

Prin folosirea platformei, acceptați că sunteți de acord cu Termenii și condițiile de funcționare a acesteia. Acești termeni pot fi modificați de către Primăria Baia Mare , fără notificare prealabilă, pentru îmbunătățirea/optimizarea platformei sau a serviciului.

Platforma poate fi utilizată exclusiv de către cetățenii municipiului Baia Mare.

Fiecare persoană are dreptul la înregistrarea unui singur cont de utilizator.

Responsabilitatea corectitudinii datelor înregistrate în platformă aparține fiecărui utilizator în parte, pentru datele sale.

Municipiul Baia Mare își rezervă dreptul de a șterge proiectele care prezintă conținut neadecvat, injurios sau de natură să lezeze demnitatea persoanelor, ori să afecteze în orice mod viața privată a unor persoane sau categorii de persoane.

Municipiul Baia Mare își rezervă dreptul de a elimina conturile multiple create de către o singură persoană, fără notificarea prealabilă a acesteia.

Prin utilizarea platformei sunteți de acord cu Prelucrarea de către Primăria Baia Mare a datelor dumneavoastră cu caracter personal (nume, prenume, adresă, adresă de email, număr de telefon). Primăria Baia Mare asigură confidențialitatea datelor dumneavoastră, în conformitate cu legislația națională și europeană în vigoare.

Prin utilizarea platformei sunteți de acord că proiectele depuse de dumneavoastră vor fi afișate publicului larg.

Toate drepturile de proprietate intelectuală aferente platformei baiamareactiv.ro , inclusiv logo-uri, imagini, texte, etc, aparțin Municipiului Baia Mare și nu pot fi reutilizate fără acordul acestuia.

Proiectele și orice documente încărcate devin proprietatea Municipiului Baia Mare și pot fi reutilizate în mod liber de către acesta.

Instrucțiuni de ștergere a datelor pentru Facebook

Dacă doriți să vă ștergeți activitățile pentru platforma baiamareactiv.ro , vă puteți elimina activitățile urmând următoarele instrucțiuni:

1. Intrați în secțiunea contului dumneavoastră de Facebook "Setări și confidențialitate". Dați click pe "Setări".

2. Apoi mergeți la "Aplicații și site-uri web" și veți vedea toate activitățile dumneavoastră legate de aplicații.

3. Selectați opțiunea "baiamareactiv".

4. Dați click pe butonul "Elimină".

5. Felicitări, ați eliminat cu succes activitățile dumneavoastră.